Αρχική

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Τα Χανιά γκαζώνουν και γαζώνουν

Η Δημοκρατική Συμμαχία στα Χανιά... γκαζώνει... και γαζώνει
Το πρωτοσέλιδο της εβδομαδιαίας εφημερίδας των Χανίων ''KOSMOS της πόλης'' αναφέρει χαρακτηριστικά:
''Στη Δημοκρατική Συμμαχία εκμεταλλεύονται στο έπακρον τα δωράκια που τους κάνουν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ και φουλάρουν για την πρώτη θέση''
Οι υποψήφιοι της Δημοκρατικής Συμμαχίας για τα Χανιά διεκδικούν παρεμβάσεις σε:
-Πρωτογενή τομέα, αγροτική παραγωγή, κτηνοτροφία, αλιεία και νέους αγρότες, για το ξαναζωντάνεμα της υπαίθρου, για αξασφάλιση των εισοδημάτων και αειφόρο ανάπτυξη.
-Τουρισμό με στήριξη των υποδομών, με μέσα και χρηματοδοτήσεις, αξιοποίηση της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Κρήτης και ανάδειξη της κρητικής διατροφής με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και το μεγαλύτερο όφελος.
-Περιβάλλον, με βιολογικούς καθαρισμούς, με προστασία του υδάτινου δυναμικού και χάραξη βιώσιμης χωροταξικής πολεοδόμησης.
-Οδική ασφάλεια, με αναμόρφωση του ΒΟΑΚ σε σύγχρονο αυτοκινητόδρομο, παρεμβάσεις σε υπόλοιπο οδικό δίκτυο και κυκλοφορικές ρυθμίσεις όπου είναι απαραίτητο.
-Ανάπτυξη με επενδύσεις, καινοτομία, αξιοποίηση των πόρων της Ε.Ε. (ΕΣΠΑ και ΕΤΕx), κατασκευή βιοτεχνικών πάρκων και καθορισμός χρήσεων της γης.
-Ασφάλεια Χανιωτών από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, τις εγκληματικές πράξεις και τη μετάδοση μολυσματικών ασθενειών.

Οι Υποψήφιοι Βουλευτές Νομού Χανίων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου