Αρχική

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Το βίντεο έχει λάθος αποδέκτες




Δείτε εδώ το video της Κατερίνας Μουτσάτσου...


Επιστολή του Ατίθασου στην Κατερίνα Μουτσάτσου...
Ο  Ατίθασος έστειλε ανοιχτή επιστολή  προς την συμπαθέστατη, όπως την αποκαλεί Κατερίνα Μουτσάτσου με αφορμή το, συγκινητικό, ανωτέρω βίντεοκλίπ της.

Αγαπητή Κατερίνα.
Ευπρόσδεκτα και προφανή τα όσα καταμαρτυρείς στο πρόσφατο βίντεοκλίπ σου - ξέσπασμα. Όμως η αγανάκτηση και η προφανής οργή σου, καθώς και αυτή πολλών άλλων νέων της γενιάς σου, δεν πρέπει να έχει αποδέκτες τους "ξένους", οι οποίοι -για δικούς τους λόγους ο καθένας- μας στηρίζουν, μέχρι τελευταία στιγμή, για να μην καταρρεύσουμε, αλλά προς όλους αυτούς που, πραγματικά, με τις πράξεις τους, μας οδήγησαν στην σημερινή απελπιστική θέση, ένα βήμα πριν την απόλυτη χρεοκοπία:
Δηλαδή...
- Στους δειλούς κι ανίκανους βολεμένους κρατιστές πολιτικούς,
- Στους αντιπαραγωγικούς και διεφθαρμένους "λειτουργούς" του δημοσίου, που πληρώνονται για να χάφτουν μύγες στην καλύτερη περίπτωση  και να εκβιάζουν για να λαδώνονται στην χειρότερη,
- Στις ελλειμματικές ΔΕΚΟ και στους εκατοντάδες κοστοβόρους δημόσιους Οργανισμούς, Φορείς, Ινστιτούτα κλπ, που εξακολουθούν να δημιουργούν ελλείμματα, κατασπαταλώντας τον δημόσιο πλούτο,
- Στην κρατικοδίαιτη νομενκλατούρα, που δημιουργεί και συντηρεί την απέραντη, αντιπαραγωγική και αντιαναπτυξιακή γραφειοκρατία του δημόσιου μηχανισμού,
- Στους αργόμισθους συνδικαλιστές, που πληρώνονται για να κάθονται στην καλύτερη περίπτωση και να διαλύουν επιχειρήσεις, οδηγώντας τους επιχειρηματίες στην Βουλγαρία και τους εργαζομένους στην ανεργία, στην χειρότερη.
- Στα συμφέροντα των συντεχνιών, δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, που συνειδητά σαμποτάρουν επί δεκαετίες κάθε προσπάθεια εκσυγχρονισμού,
- Στους προμηθευτές του δημοσίου, που θησαύρισαν και θησαυρίζουν αξιοποιώντας τις κομματικές τους διασυνδέσεις,
- Στην κουλτούρα της αριστεράς, που μπόλιασε επί δεκαετίες τους Έλληνες με το μικρόβιο του κρατισμού, της ελάσσονος προσπάθειας και απενοχοποίησε την επιβολή βίας ως μέσου για την προώθηση των συμφερόντων μειοψηφιών (=φασισμός).
- Στους κομματικούς αφισοκολλητές που σιτίζονται επί δεκαετίες στα δημόσια μαγειρεία.
- Στα εκατομμύρια των συμπολιτών μας που φοροδιαφεύγουν, παρανομούν και αυθαιρετούν με την πρώτη ευκαιρία.

Ναι, Κατερίνα, εσύ όπως και πολλοί νέοι μας, δεν υπήρξες δημόσιος υπάλληλος. Εκατοντάδες χιλιάδες όμως συμπατριώτες μας υπήρξαν και υπάρχουν ακόμη, χωρίς καμία ουσιαστική μείωση του αριθμού τους.

Ναι, Κατερίνα, εσύ όπως και πολλοί νέοι μας, δεν λαδώθηκες. Χιλιάδες όμως συμπατριώτες μας κάνουν πάρτι στην διαφθορά. Εκατοντάδες περιπτώσεις μαζικής διαφθοράς αποκαλύπτονται κάθε μέρα στα media.

Ναι, Κατερίνα, εσύ όπως και πολλοί νέοι μας, δεν έπραξες τίποτα για να πληρώνεις τα σπασμένα άλλων. Πληρώνεις όμως τα σπασμένα "αφρόνων γονέων". Η γενιά που κυβερνά σήμερα την Ελλάδα, γνωστή και ως ''γενιά του Πολυτεχνείου" ξεπούλησε την ψυχή της, ξεπούλησε την Ελλάδα, ξεπούλησε τα παιδιά της Κατερίνα....στον Διάβολο. Ξεπούλησε εσένα και τους άλλους νέους μας για ένα μερίδιο ζωής σε ένα τεχνητό παράδεισο-αυταπάτη, που ουδέποτε μόχθησε, ουδέποτε ίδρωσε για να τον δημιουργήσει. Συμμετείχε στο πάρτι, όργιο για να ακριβολογούμε, με δανεικά.

Δεν φταις εσύ, Κατερίνα, αλλά ούτε κι αυτοί στους οποίους απευθύνεσαι.

"Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα" αν σου λέει κάτι Κατερίνα.

Ευχαριστούμε όμως για την προσπάθεια...

Είσαι ειλικρινής, συγκινητική και παρήγορη...

Καλή συνέχεια και προκοπή εκεί που επέλεξες να ζεις...

Και πάντα να παραμείνεις μια περήφανη Ελληνίδα!
Πηγή
Ατίθασος.
http://atithasos.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου