Αρχική

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Καφενείον "η Ελλάς"


Μέχρι και στο καφενείο της Βουλής έφτασε η διαφθορά. Συνέλαβαν τον καφετζή της Βουλής για χρέη 316.472 στο δημόσιο!
Σύμφωνα με την αστυνομία συνελήφθη στην Κόρινθο για  χρέη στο Δημόσιο ο επιχειρηματίας που είχε αναλάβει πριν δύο χρόνια το κυλικείο της Βουλής.
Ο λόγος για έναν επιχειρηματία από την Κόρινθο που είχε αναλάβει πριν δύο χρόνια το κυλικείο της Βουλής και δεν άφησε καλές εντυπώσεις με τους σερβιτόρους της Βουλής να μετρούν μήνες με απλήρωτες υπερωρίες, χωρίς ένσημα και πολλές φορές χωρίς καν τον μισθό τους.
Στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρεται: 
«Συνελήφθη στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 49χρονος Έλληνας, επιχειρηματίας – νόμιμος εκπρόσωπος αλυσίδας καταστημάτων (αρτοποιείων – ζαχαροπλαστείων), για χρέη προς το Δημόσιο. Ειδικότερα, σε βάρος του 49χρονου έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο, ύψους 316.472,15 ευρώ. Ο 49χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου».
Για την πορεία του επιχειρηματία στο κυλικείο της Βουλής είχαν καταθέσει και επίκαιρη ερώτηση τα κόμματα της Αριστεράς.
Πρόκειται για έναν επιχειρηματία, σύμφωνα με πληροφορίες, με υψηλές γνωριμίες και ακριβά γούστα, αφού κυκλοφορεί, όπως λέγεται, με πολυτελή αυτοκίνητα μεταξύ των οποίων μια Ferrari και ένα Hammer. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά κυρίως στην Κόρινθο, όπου εδρεύει η επιχείρησή του.
Παρά την επιτυχημένη του πορεία στο χώρο της εστίασης, στο κυλικείο της Βουλής μόνο καλές εντυπώσεις δεν άφησε. Πέρα από τις συνεχείς καθυστερήσεις πληρωμών και την αυταρχική συμπεριφορά του, όπως καταγγέλλουν οι υπάλληλοι, υπέπεσε σε αρκετές παραβάσεις με αποκορύφωμα την ανασφάλιστη εργασία πολλών υπαλλήλων και τις αδικαιολόγητες απολύσεις, τουλάχιστον όπως προκύπτει από το πόρισμα της Επιθεώρησης Εργασίας που έκανε έλεγχο πριν δύο χρόνια περίπου.

Καφενείον "η Ελλάς"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου