Αρχική

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Το ιδανικό σεξ κρατά λίγο



Οι ερωτικές επαφές που κρατούν ώρες είναι βαρετές!
Σε έρευνα που έγινε στο πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας στα μέλη της Εταιρείας στα οποία περιλαμβάνονται ψυχολόγοι, γιατροί, νοσηλευτές, κοινωνικοί λειτουργοί, σύμβουλοι γάμου και οικογένειας και κοινωνικοί λειτουργοί, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι όλες οι ερωτικές συνευρέσεις που διαρκούν… ώρες  δεν προσφέρουν καμία ξεχωριστή ευχαρίστηση και ιδιαίτερα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Στα πλαίσια της έρευνας που έγινε στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά, ζητήθηκε από χιλιάδες ζευγάρια να αξιολογήσουν την διάρκεια της ερωτικής επαφής που θεωρούν  «επιθυμητή», «επαρκή», «πολύ σύντομη» και «πολύ μακρά».
Τα αποτελέσματα ήταν τα ακόλουθα:
  -Πολύ σύντομη επαφή, χαρακτηρίστηκε αυτή που διαρκεί 1 με 2 λεπτά
  -Eπαρκής επαφή,  χαρακτηρίστηκε αυτή που κρατάει 3 ως 7 λεπτά
  -Επιθυμητή επαφή, αυτή που διαρκεί από 7 μέχρι και 13 λεπτά
  -Βαρετή ή κουραστική, αυτή που ξεπερνάει τα 13 λεπτά
Η αναφορά έγινε για τη διάρκεια της συνουσίας, αυτής καθεαυτής! Πρέπει να γίνει σαφές ότι οι χρόνοι που προκύπτουν από την έρευνα αντιστοιχούν αποκλειστικά στην συνουσία και όχι στα ερωτικά παιχνίδια που προηγούνται.
Η έρευνα στοχεύει να καταρρίψει τους μύθους και να βοηθήσει ζευγάρια που είναι απογοητευμένα! Το ιδανικό σεξ δεν είναι αυτό που δείχνουν πολλά σήριαλ της τηλεόρασης ή ταινίες του κινηματογράφου, παρουσιάζοντας συχνά βραδιές ατελείωτου πάθους και σεξουαλικών μαραθώνιων!
Πηγή: «Journal of Sexual Μedicine».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου