Αρχική

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Γερμανικές επιχειρήσεις



Οι Γερμανοί άνδρες επιχειρηματίες, στα πάρτι που διοργανώνουν, όλοι οι κλάδοι των επιχειρήσεων προκειμένου να δώσουν κίνητρο αποδοτικότητας και αφοσίωσης, δεν χορταίνουν με τίποτε!
Αυτό δήλωσε ένα 32χρονο call girl από την Ουγγαρία σε συνέντευξη που έδωσε στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel. Όλες οι γερμανικές εταιρείες χρησιμοποιούν το σεξ ως κίνητρο αποδοτικότητας και αφοσίωσης των στελεχών προς την εταιρεία.  
''Αφορά όλους τους κλάδους των επιχειρήσεων, απλώς δεν μπορούν όλες οι επιχειρήσεις να το αντέξουν οικονομικά'',  δήλωσε ο Μέχτιλντ Άϊκελ καθηγητής σε εκπαιδευτικό οργανισμό για τις εργαζόμενες στη βιομηχανία του σεξ.
Αποκαλύψεις έγιναν για την Ergo, που είναι γερμανικός ασφαλιστικός κολοσσός, αλλά και για την ασφαλιστική Hamburg- Mannheimer. Σε ένα πάρτι  που διοργάνωσε η Hamburg στα θερμά λουτρά Γκέλερτ στη Βουδαπέστη συμμετείχαν είκοσι πόρνες σε ένα σεμινάριο υποκίνησης, όπως το ονόμασαν. Οι επισκέπτες είχαν το ελεύθερο να κάνουν ότι ήθελαν στα πέντε τεράστια κρεβάτια που είχαν τοποθετήσει γύρω από το λουτρό, όπως δήλωσε ένας αυτόπτης μάρτυρας.
Οι  Γερμανοί πιστεύουν πως πρέπει να δίνεις κίνητρα στο προσωπικό,  το θεωρούν απόλυτα φυσιολογικό και επιπλέον παραδέχονται πως όταν μοιράζονται μεταξύ τους ένα τέτοιο μυστικό, μια τέτοια μυστική εμπειρία, το προσωπικό έρχεται πιο κοντά και δένεται με την επιχείρηση!
Μην αμφιβάλλετε  έχουμε να πάρουμε πολλά μαθήματα ανάπτυξης και αποδοτικότητας των επιχειρήσεων από τους Γερμανούς!
Πηγή: Der Spiegel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου