Αρχική

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Η καλύτερη πολιτική προσέγγιση



Στο Δυτικό κόσμο το 90% των γυναικών φορούν στηθόδεσμο, ενώ στην Ελλάδα το 99%. 
Και ξέρετε γιατί; 
Γιατί το σουτιέν θεωρείται η καλύτερη πολιτική προσέγγιση μιας και διαχωρίζει την αριστερά από την δεξιά, συγκρατεί τις μάζες και ξεσηκώνει το λαό!
Το αρχέτυπο στηρίγματος για το γυναικείο στήθος συναντάται για πρώτη φορά στις Ελληνίδες αθλήτριες της Μινωικής εποχής. Τότε ήταν μια λωρίδα υφάσματος που τυλιγόταν ακριβώς κάτω από το στήθος.
Ως brasserie ή bra ή soutien-gorge, πρωτογράφθηκε το 1907. 
-Τον 19ο αιώνα οι σχεδιαστές είχαν σαν βάση τον κορσέ σουτιέν. 
-Το 1910 μια κοπέλα τόλμησε να πετάξει τον κορσέ και φόρεσε 2 μεταξωτά μαντήλια που τα ένωσε με ροζ κορδέλες και παραμάνες. 
-Το 1920 τα σουτιέν ισοπέδωναν κι εξαφάνιζαν το στήθος και το 1930 ξεκίνησε η μαζική παραγωγή τους. 
-Το 1943 σχεδιάστηκε το πρώτο σουτιέν χωρίς ραφές. 
-Το 1994 θυμόμαστε τη γέννηση του wonderbra, του πρώτου στηθόδεσμου που βοήθησε τις γυναίκες να μπορούν να ζήσουν και χωρίς τον πλαστικό τους. 
Το σουτιέν είναι ο  καημός πολλών αρσενικών, γιατί  δυσκολεύονται πάνω στο πάθος τους να βγάλουν τον στηθόδεσμο της συντρόφου τους.
Ε, λοιπόν, ανακαλύφθηκε ένα επαναστατικό σουτιέν που λύνει το μεγάλο πρόβλημα της αμηχανίας... 
Λέγεται clap off bra και υπόσχεται να κάνει εύκολη τη ζωή των ανδρών, αφού με ένα, δύο... παλαμάκια «εκτοξεύεται» κυριολεκτικά από τη θέση του και... απελευθερώνει τα γυναικεία στήθη!
Θεωρείται το δημοφιλέστερο ρούχο της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Πιο απαραίτητο θεωρείται στη γυμναστική, στην εγκυμοσύνη και στο θηλασμό. 
Το ότι προστατεύει ο στηθόδεσμος τους μαστούς από μετέπειτα πτώση μάλλον είναι μύθος και γι’ αυτό μερικές γυναίκες προτιμούν να μην φορούν σουτιέν. Παράδειγμα προς μίμηση η Σάρον Στόουν,  που παρά την ηλικία της συνεχίζει να προκαλεί τους πάντες και να  αφήνει ξερούς όλους τους άνδρες, σε κάθε δημόσια εμφάνιση της, φορώντας ένα See-Through μπλουζάκι και χωρίς να φοράει από μέσα δεν  σουτιέν, δείχνοντας πεντακάθαρα το στήθος της…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου