Αρχική

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Μάτια κλειστά



Τα πρώτα σημάδια ρουτίνας έχουν κάνει την εμφάνιση σε μια σχέση;
Γίνονται όλα κάπως μηχανικά; Η σεξουαλική ζωή έχει γίνει προβλέψιμη; 
Απλά κλείνουν ο ένας τα μάτια του άλλου με ό,τι βρούνε μπροστά τους, όπως τη γραβάτα, κάποιο φουλάρι ή οτιδήποτε άλλο τους κάνει κέφι και ξεκινούν το παιχνίδι. 
Όχι δεν παίζουν την τυφλόμυγα. Παίζουν ένα παιχνίδι που περιέχει πολύ πειραματισμό και μεγάλες δόσεις απόλαυσης.
-Ξεκινούν να αγγίζουν ο ένας τον άλλον. Κι αφού δεν υπάρχουν αναστολές αφού δεν βλέπουν, δοκιμάζουν να κάνουν μασάζ σε όλα τα ερεθιστικά σημεία, ο ένας στον άλλο. 
-Τα προκαταρκτικά δίχως την ικανότητα να βλέπουν οξύνουν κατά πολύ την αφή και την ακοή και γίνονται έτσι πολύ πιο απολαυστικά. 
-Γδύνονται αργά κι αισθησιακά κι αρχίζουν ν’ αγγίζουν και να γεύονται ο ένας τον άλλον και βάζουν την φαντασία τους να οργιάσει. Η εξερεύνηση του σώματος μπορεί να γίνει τρομερά ερεθιστική και για τους δυο όταν είναι αναγκασμένοι να χρησιμοποιούν τις υπόλοιπες αισθήσεις  πέρα από την όρασή τους.
-Εάν σε κάποιον από τους δύο αρέσει να έχει τον έλεγχο, τότε δένει τα μάτια του ενός μόνο. Αφού δεν θα μπορεί να δει, θα ανυπομονεί για την επόμενη κίνηση. Όμως, δεν πρέπει να ακολουθήσει την συνηθισμένη πορεία, πρέπει να φροντίσει για εκπλήξεις και να ξεχάσει τους πουριτανισμούς και τα κολλήματα. Όποιος θα έχει ανοιχτά τα μάτια πραγματικά θα απολαμβάνει το θέαμα.
-Παραδίδονται άνευ όρων και παρόλο που δεν βλέπουν αισθάνονται πιο έντονα καθώς όλες οι υπόλοιπες αισθήσεις τους βρίσκονται σε υπερδιέγερση. Όταν δεν μπορούν να δουν τίποτα η ηδονή που νιώθουν πολλαπλασιάζεται. 

1 σχόλιο:

  1. • «Στην αγάπη δεν αντιστέκεσαι. Απλά χάνεσαι μέσα της, και σου προσφέρει απλόχερα το πέπλο της απόλυτης ευτυχίας»
    Liebeck Armon
    • «Αγαπάς όταν κοιτάς στον καθρέφτη και αντικρύζεις δύο πρόσωπα, το δικό σου και του ατόμου που αγαπάς»
    'Aγνωστος
    • «Η αγάπη ξεπερνάει όλα τα εμπόδια, και γκρεμίζει ότι εμφανιστεί μπροστά της. Δεν μπορείς να σταματήσεις την αγάπη, θα σταματήσει όταν θελήσει η ίδια»
    'A γνωστος
    • «Στη ζωή κάποια πράγματα δεν μετριούνται. Απλά τα αισθάνεσαι. Αυτό είναι η αγάπη. Η αίσθηση ότι υπάρχεις και η ύπαρρξη σου είναι στενά συνδεδεμένη με την ύπαρξη ενός άλλου ατόμου»
    'Aγνωστος
    • «Η αγάπη είναι ένας ψίθυρος όταν σε πλησιάζει, μία φωνή όταν σε καλεί και μία κραυγή όταν τη νιώθεις
    'Aγνωστος
    • «Δεν έχεις ζήσει τίποτα, αν δεν έχεις γνωρίσει την αγάπη»
    Boris Kolatof
    44-3-2012

    ΑπάντησηΔιαγραφή