Αρχική

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Χρωμοβελονισμός



Ο Χρωμοβελονισμός είναι μια θεραπευτική μέθοδος, που στηρίζεται στην ενεργοποίηση συγκεκριμένων σημείων βελονισμού με την χρήση έγχρωμου φωτός.
Ο Χρωμοβελονισμός συνδυάζει την ενέργεια του φωτός Yang (ως πηγή φωτός χρησιμοποιείται ένας φακός φωτεινής δέσμης Beamer), με την ενέργεια της γης  Yin. Η ενέργεια της γης περιέχεται εξ ολοκλήρου μέσα σε ειδικές αμπούλες με τη μορφή νερού (από συγκεκριμένες πηγές) αναμεμιγμένου με λάδι, με λαμπερά φυσικά χρώματα (από λουλούδια, φύλλα, καρπούς, μέταλλα, κρυστάλλους και λίθους). Η κάθε αμπούλα προσαρμόζεται στον φακό και επιλέγεται, ανάλογα με το χρώμα, δόνηση που χρειάζεται ο δέκτης για να εξισορροπήσει την ενέργειά του.
Το φως είναι πληροφορία, το χρώμα είναι συγκεκριμένο μήνυμα κι αυτό διοχετεύεται με την ταχύτητα του φωτός σε όλο το σώμα και την αύρα μας μέσω των βιοφοτονίων, των μορίων του φωτός μέσα μας! Το φως είναι καθαρότητα, αφύπνιση, συνειδητοποίηση και οι ενέργειες της γης μας φέρνουν θεραπεία στο εδώ και τώρα. Το φως ενώνει όλους τους πολιτισμούς και τους φέρνει στη βάση της ύπαρξής τους. 
Είμαστε όντα του Φωτός και σ’ αυτό απευθύνεται ο φωτοχρωμοβελονισμός, στο Φως μέσα μας! Είμαστε όντα της Γης και αυτό το κομμάτι δυναμώνουν οι ενέργειες των φυτών και των λίθων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου