Αρχική

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Επιχειρήσεις - Μέλη ΣΦΕΕ-(O-W)- (Σύνδεσμοι Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος)

Octapharma

Διεύθυνση: 
Λεωφ. Ποσειδώνος 60, 166 75 Γλυφάδα Αττική
Τηλέφωνο: 
+30 (210) 89 86 500
Φαξ: 
+30 (210) 89 86 044
Εταιρείες που αντιπροσωπεύει: 
Octapharma 
 
 
 

ORION Pharma Hellas MEPE

Διεύθυνση: 
Λ. Ποσειδώνος 17, Τ.Κ. 174 56 Καλαμάκι
Τηλέφωνο: 
210 98 03 355
Φαξ: 
210 98 83 252
 
 
 
 

Pfizer Ελλάς Α.Ε.

Έτος Ιδρύσεως: 1960
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος: Luciano De Portu
Αριθμός εργαζομένων (31/12/2009): 456 άτομα
Κύκλος Εργασιών (φάρμακα & κτηνιατρικά): € 411.348.865,56
(Ισολογισμός του 2009)

Στην Pfizer, χρησιμοποιούμε την επιστήμη και τους παγκόσμιους πόρους μας για τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας σε κάθε στάδιο της ζωής. Εργαζόμαστε για να θέσουμε τα πρότυπα όσον αφορά την ποιότητα, την ασφάλεια και την αξία στην ανακάλυψη, ανάπτυξη και παραγωγή φαρμάκων για ανθρώπους και ζώα. Το διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων υγείας που διαθέτουμε, περιλαμβάνει βιολογικά φάρμακα, φάρμακα μικρών μορίων, εμβόλια για ανθρώπους και ζώα, προϊόντα διατροφής, καθώς και πολλά από τα πιο γνωστά παγκοσμίως προϊόντα προσωπικής υγιεινής και φροντίδας.
Η δομή της Pfizer συγκροτείται από αυτόνομες επιχειρησιακές μονάδες (Business Units), που συνδυάζουν την ταχύτητα και την ευελιξία των μικρών εστιασμένων επιχειρήσεων, με τα οφέλη και τους πόρους ενός ομίλου παγκόσμιας εμβέλειας.
Οι συνεργάτες της Pfizer στις αναπτυγμένες και τις αναπτυσσόμενες χώρες ασχολούνται καθημερινά με την προώθηση της καλής υγείας, της πρόληψης, της αντιμετώπισης και θεραπείας των ασθενειών που αποτελούν πρόκληση για την εποχή μας. Συνεπείς με την ευθύνη μας ως παγκόσμια πρωτοπόρος βιο-φαρμακευτική εταιρία, συνεργαζόμαστε με κυβερνητικούς και τοπικούς φορείς για τη βελτίωση της πρόσβασης σε αξιόπιστη, οικονομικά προσιτή υγειονομική περίθαλψη σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερα από 150 χρόνια, η Pfizer εργάζεται για να κάνει τη διαφορά στον τομέα της υγείας.
Η Pfizer Ελλάς, έχει ανθρώπινο δυναμικό περίπου 500 ατόμων για όλες τις δραστηριότητές της, ενώ παράλληλα, διατηρεί και ενισχύει την πρωτοπορία της μεταξύ των εγκατεστημένων στην Ελλάδα φαρμακευτικών εταιρειών, που κατέχει ήδη από το 2003.

Οι αξίες μας
Οι αξίες μας είναι μια δήλωση των βασικών μας πεποιθήσεων και των καθορισμένων χαρακτηριστικών της φιλοσοφίας που προάγει την επίτευξη. Έχουμε προσδιορίσει οκτώ αξίες, οι οποίες αποκρυσταλλώνουν το ποιοι είμαστε, ποιοι ήμασταν ανέκαθεν και τι προσδοκούμε. Αντανακλούν τον χαρακτήρα της Pfizer και των ανθρώπων της.
Για να επιτύχουμε την αποστολή μας, τηρούμε τις εξής αξίες:
  • Ακεραιότητα
  • Καινοτομία
  • Σεβασμός στον άνθρωπο
  • Προσήλωση στον Πελάτη
  • Ομαδική εργασία
  • Κοινωνική προσφορά
  • Υψηλές επιδόσεις
  • Ηγετική θέση
  • Ποιότητα

Με προσήλωση και συνέπεια για τον Άνθρωπο
Για όλους εμάς στη φαρμακευτική εταιρεία Pfizer Ελλάς, η συνεχής προσπάθεια για τη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των δραστηριοτήτων μας, όχι μόνο με τη μορφή της έρευνας και ανάπτυξης καινοτόμων φαρμάκων, αλλά και μέσω της στήριξης των κοινωνιών.
Με σημείο αναφοράς το τρίπτυχο Άνθρωπος – Ζωή – Υγεία, η Pfizer Ελλάς αναλαμβάνει δράση σε μία σειρά από τομείς. Διευκολύνουμε την πρόσβαση των πολιτών κάθε ηλικίας σε υπηρεσίες προληπτικής ιατρικής και πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Μαζί με κοινωφελείς οργανώσεις, εθελοντικές ομάδες και φορείς, ανοίγουμε μία μεγάλη αγκαλιά για τους κατοίκους ακριτικών και δυσπρόσιτων περιοχών της χώρας μας, προκειμένου να καλύψουμε αποτελεσματικότερα τις ανάγκες τους. Στηρίζουμε εκστρατείες ευαισθητοποίησης, ενημέρωσης και πρόληψης ασθενειών, αλλά και πρωτοβουλίες ενάντια στην προκατάληψη και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Συμμετέχουμε ενεργά στον αγώνα κατά των ναρκωτικών και σε κάθε είδους πρωτοβουλία, με στόχο μία νεολαία ελεύθερη από εξαρτήσεις. Στεκόμαστε στο πλευρό των τοπικών κοινωνιών, ενισχύοντας τις προσπάθειες της τοπικής αυτοδιοίκησης και των φορέων κάθε περιοχής.
Διεύθυνση:
Μεσογείων 243, 154 51, Νέο Ψυχικό
Τηλέφωνο: 
+30 (210) 67 85 800
Φαξ: 
+30 (210) 67 85 971
 
 
 
 

PHARMANEL Pharmaceuticals S.A.

H PHARMANEL Pharmaceuticals S.A. ιδρύθηκε το 1991 και παρουσιάζοντας συνεχή σταθερή ανάπτυξη στα οικονομικά της μεγέθη, σύντομα έφτασε στις πρώτες θέσεις μεταξύ των Ελληνικών Φαρμακευτικών εταιρειών. Η PHARMANEL παράγει, αντιπροσωπεύει, προωθεί και διανέμει φαρμακευτικά και ιατροτεχνολογικά  προϊόντα, υψηλής ποιότητας , που καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα φαρμακευτικών κατηγοριών. Ιδιαίτερα δραστηριοποιείται στις εξής κατηγορίες:
•    Ανοσολογία
•    Αντιμικροβιακή θεραπεία
•    Γαστρεντερολογία
•    Ογκολογία
•    Ουρολογία
•    Οφθαλμολογία
•    Καρδιαγγειακές Παθήσεις
•    Παθήσεις Κεντρικού Νευρικού Συστήματος
•    Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών
•    Παθήσεις Αναπνευστικού Συστήματος
Την εταιρεία διευθύνει η κα. Μαυρομμάτη Βιολέττα.
Η  PHARMANEL συνεργάζεται με κορυφαίες φαρμακοβιομηχανίες ενώ τα προϊόντα της εξάγονται στην Ευρώπη, στην Ασία και στην Άπω Ανατολή. Το δίκτυο διεθνών πελατών της εταιρείας διευρύνεται συνεχώς.
Τα κεντρικά γραφεία της PHARMANEL βρίσκονται στον Γέρακα Αττικής (Λ.Μαραθώνος 106) σε κτίριο 1.600 τ.μ. ενώ για τον συντονισμό των δραστηριοτήτων της στη Βόρεια Ελλάδα, η εταιρεία διαθέτει επίσης γραφεία στη Θεσσαλονίκη.  Η μονάδα παραγωγής καθώς επίσης και τα τμήματα logistics και ποιοτικού ελέγχου, βρίσκονται στο Σχηματάρι, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις 3.400 τ.μ. Ο εξοπλισμός του εργοστασίου είναι εξαιρετικά προηγμένος, ικανός να κατασκευάσει φάρμακα σύνθετης φαρμακοτεχνικής δομής. Έχουν υιοθετηθεί εξάλλου σύγχρονες αντιρρυπαντικές τεχνολογίες με απώτερο σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος. Σε όλες τις φάσεις παραγωγής ισχύουν τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας GMP’s για την πιστή τήρηση των οποίων φροντίζει το τμήμα του ποιοτικού ελέγχου. Από το 1999 το εργοστάσιο έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001 από τον οίκο Bureau Veritas Certification Hellas.               
Από πολύ νωρίς η PHARMANEL πέτυχε να αναπτύξει ένα πλαίσιο αμοιβαίου σεβασμού και εκτίμησης με την ιατρική κοινότητα, το οποίο διατηρείται μέχρι σήμερα. Οι άνθρωποι μας δημιουργώντας στέρεες σχέσεις εμπιστοσύνης με την επιστημονική κοινότητα, λειτουργούν ταυτόχρονα και ως σύμβουλοι, προσφέροντας στον ιατρικό και φαρμακευτικό κόσμο πολύτιμη ενημέρωση.
Έχοντας υιοθετήσει τη φιλοσοφία της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης η PHARMANEL επιτρέπει στους ανθρώπους της να εξελιχθούν, να αναπτύξουν τις ικανότητες τους και να διακριθούν σκεπτόμενοι δημιουργικά και καινοτόμα. Μέσα σε ένα κλίμα υψηλής επαγγελματικής συνέπειας και υπευθυνότητας, η γνώση και οι προσωπικές  δεξιότητες αναδεικνύονται έτσι σε συγκριτικό πλεονέκτημα των συνεργατών μας.
Σε μία εποχή έντονων ζυμώσεων και ανακατατάξεων, η PHARMANEL έχει καίριο ρόλο. Παρακολουθεί τις εξελίξεις και επιζητεί τη συμμετοχή και την πρωτοπορία στη διαμόρφωση τους. Αξιοποιεί τα αποτελέσματα της διεθνούς έρευνας και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, αποσπώντας διακρίσεις από διεθνείς φορείς.
Το όραμα της: να συνεχίζει να «δημιουργεί» το μέλλον και να «παράγει» υγεία καθώς αντλεί δύναμη από τις διαχρονικές αξίες που την καθιέρωσαν: συμπαράσταση στον ιατρό, σεβασμό στον ασθενή, πίστη στον άνθρωπο.
Διεύθυνση:
Λ.Μαραθώνος 106, Τ.Κ. 153 44 , Γέρακας Αττικής
Τηλέφωνο: 
+ 30 (210) 60 48 560
Φαξ: 
+ 30 (210) 66 13 013
 




ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ - ΛΙΛΛΥ Α.Ε.Β.Ε.

Εταιρεία με Ηγετική Θέση στη Φροντίδα Υγείας στην Ελλάδα

Στη ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ έχουμε ως προτεραιότητα την παροχή θεραπευτικών λύσεων για ασθένειες που απειλούν τη ζωή.  Στόχος μας είναι η συνεχής ανανέωση και ο εμπλουτισμός της σειράς των προϊόντων μας με σύγχρονα, καινοτόμα φαρμακευτικά προϊόντα, τα οποία να οδηγούν σε μεγαλύτερης διάρκειας και ποιότητας ζωή.
Η ελληνική φαρμακευτική εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ ιδρύθηκε το 1984 και γρήγορα αναπτύχθηκε σε μια σημαντική εταιρεία στην ελληνική φαρμακευτική αγορά.  Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ διαμορφώθηκε το 1994 ως η κοινοπραξία μεταξύ της εταιρείας Eli Lilly & Company και της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ.  Σήμερα η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ ΑΕΒΕ αποτελεί μια από τις δέκα πρώτες εταιρείες στην ελληνική φαρμακευτική αγορά.
Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – ΛΙΛΛΥ αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της Eli Lilly & Company στην Ελλάδα.
Η εταιρεία δραστηριοποιείται επίσης στην εμπορική προώθηση και διανομή φαρμακευτικών και παρα-φαρμακευτικών προϊόντων για τους οίκους Grimberg Laboratories και Biocosmetics. Επίσης διαθέτει στην αγορά διαγνωστικές ιατρικές συσκευές και μηχανήματα των εταιρειών ApexBio, Beekley, Cozmo, EKF Diagnostic, Lobeck Medical, Haemonetics, HTL Strefa, Medima, Mediprema, Somatex Medical, Spring, Quidel, WelchAllyn & Viasys Healthcare.
H εταιρεία διαθέτει ιατρικό τμήμα με σημαντική επιστημονική δραστηριότητα και αποδοχή σε εθνικό επίπεδο, το οποίο απασχολεί το 7% των εργαζομένων της και παρουσιάζει σημαντικό έργο σε έρευνα και ανάπτυξη στον τομέα των κλινικών ερευνητικών μελετών στην Ελλάδα, με περισσότερους από 1.500 ερευνητές και 13.500 ασθενείς να συμμετέχουν στα ερευνητικά προγράμματα κάτω από τους σύγχρονους κανόνες.
Εστιάζουμε τις προσπάθειες μας στην παροχή εμπεριστατωμένης επιστημονικής πληροφόρησης στους επαγγελματίες υγείας, πάνω στα οφέλη των προϊόντων μας για τους ασθενείς και στην συνέχεια διασφαλίζουμε την δυνατότητα πρόσβασης των ασθενών στα προϊόντα που έχουν ανάγκη.
Διεύθυνση: 
15ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας 145 64 Κηφισιά
Τηλέφωνο: 
+30 (210) 6294 600
Φαξ: 
+30 (210) 6294 610
Eπιπλέον στοιχεία: 
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Ιωάννης Βουδιγάρης
Εταιρείες που αντιπροσωπεύει: 
Φαρμακευτικά προϊόντα: Eli Lilly & Co. Ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός: GlucoSure Plus, Beekley Corp, Deltec Cosmo, EKF Diagnostics, Quidel Corporation, HTL strefa, mediprema, LobecK & Medical AG, Medima, Somatex Gmb, Welch Allyn, Viasys Healthcare. Άλλα προϊόντα: Biocosmetics 
 
 
 
 

Pharmex

Διεύθυνση: 
Λεωφ. Κηφισού 132, Περιστέρι 121 31 Αθήνα
Τηλέφωνο: 
+30 (210) 5199200
Φαξ: 
+30 (210) 5144 279
Email: 
info@pharmex.gr 
 
 
 
 

Pierre Fabre Farmaka Α.Ε.

Διεύθυνση: 
Λ. Μεσογείων 350, 15341 Αγία Παρασκευή
Τηλέφωνο: 
+30 (210) 7234 582
Φαξ: 
+30 (210) 7234 589
 
 
 
 

Proton Pharma

Έτος Ιδρύσεως:  2007
Διευθύνων Σύμβουλος: Φώτης Σακελλαρίδης
Αριθμός εργαζομένων: 45
Κύκλος Εργασιών (φάρμακα) ή και ιατροτεχνολογικά προϊόντα: € 10 εκατ

Η Proton Pharma είναι μια νέα Ελληνική φαρμακευτική εταιρεία, που στόχο έχει να προσφέρει καταξιωμένες θεραπευτικές προτάσεις Υψηλής Ποιότητας, Θεραπευτικής Αξίας και Ασφάλειας με το μικρότερο δυνατόν κόστος.
Στόχος της εταιρείας μας είναι να συμβάλλουμε ενεργά στην ανάπτυξη ενός σύγχρονου περιβάλλοντος υγείας, συνεργαζόμενοι στενά με τους Επαγγελματίες Υγείας, τις Αρχές,τους Ασθενείς και το Κοινωνικό σύνολο.
Πιστεύουμε ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν από τη φύση τους έναν καίριο ρόλο που δεν περιορίζεται στην έρευνα και στην παραγωγή φαρμακευτικών ουσιών, αλλά επεκτείνεται στη διαμόρφωση των συνθηκών που θα καταστήσουν τα θεραπευτικά προϊόντα προσιτά σε όσους τα χρειάζονται.
Οι άνθρωποι της Proton Pharma γνωρίζουν σε βάθος τις ανάγκες και τις ιδιομορφίες της ελληνικής αγοράς και ενδιαφέρονται για τα θέματα υγείας τα οποία απασχολούν τους Πολίτες, τους Επαγγελματίες Υγείας και τα Ασφαλιστικά Ταμεία. Είναι ποιοτικοί και σύγχρονοι, άμεσοι και ευέλικτοι.
Ταυτόχρονα αξιοποιώντας την πολυετή τους εμπειρία στο χώρο του φαρμάκου, σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, έχουν υιοθετήσει ανάλογα ποιοτικά κριτήρια στη δομή και την λειτουργία τους και έχουν στόχο να συμβάλλουν ενεργά στην ανάπτυξη ενός σύγχρονου περιβάλλοντος υγείας συνεργαζόμενοι στενά με τους Επαγγελματίες Υγείας, τις Αρχές, τους Ασθενείς και το Κοινωνικό σύνολο.
Με μια δυναμική παρουσία στο χώρο του φαρμάκου και συνεργαζόμενοι με μεγάλους οίκους και παραγωγικές μονάδες προωθούμε μια σειρά συνταγογραφούμενων σκευασμάτων προσφέροντας θεραπευτικές λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα νοσημάτων στον χώρο της Ογκολογίας, Αιματολογίας, Νεφρολογίας, Ψυχιατρικής, Νευρολογίας, Καρδιολογίας, Παθολογίας, Δερματολογίας, Πλαστικής Χειρουργικής  Γαστρεντερολογίας, κα.
Πιστοποιήσεις: ISO 9001:2008 και Πιστοποίηση σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση για Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα (LIoyd`s- UKAS)
Διεύθυνση:
Αχαΐας 4 & Τροιζηνίας, Τ.Κ. 145 64 , Ν. Κηφισιά - Αττική
Τηλέφωνο: 
210 6254175
Φαξ: 
210 6254190
 
 
 
 
 

Roche (Hellas) Α.Ε.

Διεύθυνση: 
Αλαμάνας 4 & Δελφών 151 25 Μαρούσι Αθήνα
Τηλέφωνο: 
+30 (210) 6166 100
Φαξ: 
+30 (210) 6199 930
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου