Αρχική

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Επιχειρήσεις - Μέλη ΣΦΕΕ-(A-N)- (Σύνδεσμοι Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος)

Διεύθυνση: 
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 512, Άλιμος, Αθήνα 174 56
Τηλέφωνο: 
+30 (210) 9985 222
Φαξ: 
+30 (210) 9958 368
Διεύθυνση: 
Λ. Λαυρίου 85 Παιανία Αττικής 190 02 Aθήνα
Τηλέφωνο: 
+30 (210) 66 83 210
Φαξ: 
+30 (210) 66 83 250

Astellas Pharma AEBE

Μια Παγκόσμια Εταιρεία
Η Astellas Pharma είναι μια από τις 20 κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρίες στον κόσμο και απασχολεί 55 εργαζόμενους στην Ελλάδα. Ως μια νέα εταιρία που  στοχεύει στο  μέλλον, η Astellas είναι αφοσιωμένη στην βελτίωση της υγείας των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο παρέχοντας καινοτόμα και αξιόπιστα φαρμακευτικά προϊόντα.
Από  την συγχώνευση των εταιρειών Yamanouchi και Fujisawa ( 2005 ) , η Astellas Pharma συνεχίζει να  παραμένει αφοσιωμένη στην ανάπτυξη άριστης ποιότητας προϊόντων σε βασικούς θεραπευτικούς τομείς της παγκόσμιας φαρμακευτικής αγοράς, συνδυάζοντας τις εξαιρετικές ικανότητες των τμημάτων Έρευνας , Ανάπτυξης και  Marketing.
Το 2006, η Astellas Pharma λάνσαρε το όραμα της για το 2015,  με σκοπό να γίνει Παγκόσμιος Ηγέτης στις θεραπευτικές κατηγορίες που δραστηριοποιείται,  στις οποίες σημαντικές ιατρικές ανάγκες δεν έχουν καλυφθεί και απαιτείται υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης.  Ενσωματωμένο στο όραμα  της Astellas είναι και το ¨ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΥΡΙΟ¨, μια εκστρατεία μεγάλου εύρους η οποία σκοπεύει να εκφράσει την δυνατότητα της εταιρείας να δημιουργήσει ένα καλύτερο αύριο για όλους  τους συνεργάτες της και κυρίως τους ασθενείς.  Στην Astellas, ο κάθε εργαζόμενος ενθαρρύνεται να εργάζεται σ’ ένα πνεύμα ηγεσίας, καινοτομίας και αφοσίωσης, ενώ παράλληλα η επικοινωνία της Astellas προς τον ευρύτερο κόσμο εκφράζει τις φιλοδοξίες της, τα προτερήματά και τις αξίες της όπως εμείς ορίζουμε το ¨ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΥΡΙΟ¨ .
Στην Ελλάδα,  η Astellas εστιάζει σε έξι σημαντικούς θεραπευτικούς τομείς :
Μεταμόσχευση : Prograf, Advagraf
Ουρολογία : Omnic Tocas, Vesicare
Λοιμώξεις :   Mycamine
Δερματολογία : Protopic
Υπέρταση : Vasexten
Πόνος :  Qutenza
Η Φιλοσοφία μας
Η φιλοσοφία της Astellas Pharma Inc. υπογραμμίζει την στάση μας απέναντι σε όλους τους  συνεργάτες μας όπως την ιατρική κοινότητα, τους μετόχους, τους εργαζόμενους και την παγκόσμια κοινότητα. Ενσωματώνει το όραμά μας για αδιάκοπη συμβολή στην υγεία της ανθρωπότητας παρέχοντας καινοτόμα και αξιόπιστα φαρμακευτικά προϊόντα. Με αυτό τον τρόπο ενισχύεται αδιαλείπτως η επιχειρησιακή αξία  της Astellas Pharma Inc.
Διεύθυνση: 
Θουκυδίδου 1 14565 Aγιος Στέφανος
Τηλέφωνο: 
+30 (210) 8189900
Φαξ: 
+30 (210) 8189960
Eπιπλέον στοιχεία: 
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Χριστίνα Κατσένιου 
 

AstraZeneca Ελλάδος

Έτος Ιδρύσεως: 1989
Marketing Company President: Roberto Greco
Head of Corporate and Brand Communications: Ντέμη Αρώνη
Αριθμός εργαζομένων (31/12/2010): 394

AstraZeneca
Η Υγεία μας Ενώνει Όλους
Στην AstraZeneca, ως μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στη φαρμακευτική βιομηχανία παγκοσμίως, οι δραστηριότητές μας αγγίζουν τις ζωές πολλών ανθρώπων.
Στους ασθενείς και στους επαγγελματίες υγείας, παρέχουμε φάρμακα για ορισμένες από τις πιο σοβαρές ασθένειες. Ειδικότερα, φροντίζουμε να τους εξασφαλίζουμε αποτελεσματικά και καινοτόμα φάρμακα για την καταπολέμηση γαστρεντερολογικών, καρδιολογικών, νευρολογικών, αναπνευστικών, ογκολογικών παθήσεων καθώς και του διαβήτη.
Στους μετόχους μας, παρέχουμε αξία μέσα από τη συνεχή προσπάθειά μας για καινοτομία και την αποτελεσματική επιχειρηματική μας λειτουργία που βασίζεται στην υπευθυνότητα και την ακεραιότητα.
Για την ηγετική θέση της εταιρείας μας και την ανάπτυξή της, πρωταρχικό ρόλο διαδραματίζουν οι εργαζόμενοι που την πλαισιώνουν και το κατάλληλο εργασιακό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί. Εκπαιδευτικές ευκαιρίες, ανταγωνιστικά πακέτα αποδοχών, ασφαλές περιβάλλον και ίσες ευκαιρίες για όλες και όλους είναι οι βασικές αρχές που διέπουν την AstraZeneca δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους υπαλλήλους μας να ανελιχθούν, να εξελιχθούν, να συνεισφέρουν στην εταιρεία και να ανταμειφθούν αντιστοίχως.
Αναπόσπαστο, επίσης, κομμάτι της εταιρικής μας κουλτούρας είναι η πολιτική εταιρικής υπευθυνότητας που χαρακτηρίζει όλες τις λειτουργίες, όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων μας και βασίζεται πάνω σε τέσσερις θεμελιώδεις άξονες: την Κοινωνία, τους Ασθενείς, το Περιβάλλον και το Επιχειρείν.
Στο πλαίσιο αυτό, υποστηρίζουμε σε όλη την Ελλάδα εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης γύρω από ζητήματα υγείας καθώς και δωρεάν ιατρικές εξετάσεις προληπτικού ελέγχου, στηρίζουμε δράσεις που αφορούν ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες για την προστασία του περιβάλλοντος (ανακύκλωση, αναδασώσεις) και εφαρμόζουμε πιστά και με συνέπεια υψηλές αρχές δεοντολογίας και ακεραιότητας στις καθημερινές μας συναλλαγές και στον τρόπο που δραστηριοποιούμαστε επιχειρηματικά.
Με όραμα, στρατηγική και κοινωνική ευαισθησία, συνεχίζουμε να επενδύουμε στην έρευνα και στην ανάπτυξη επιβεβαιώνοντας το προφίλ μιας εταιρείας που πορεύεται στο μέλλον πάνω σε γερές βάσεις, με ευελιξία και αισιοδοξία.
Οι εταιρικές μας αξίες είναι:
•    Σεβασμός στο άτομο και τη διαφορετικότητα
•    Ανοιχτό πνεύμα, εμπιστοσύνη και αλληλοϋποστήριξη
•    Ακεραιότητα και εντιμότητα
•    Υποδειγματική ηγεσία σε όλα τα επίπεδα
•    Πάθος για νίκη
•    Καινοτομία
Βραβεία: Διάκριση με το βραβείο Best Workplace 2010, ως μια από τις πρώτες δέκα εταιρείες στην κατηγορία εκείνων με περισσότερους από 250 υπαλλήλους.
Διάκριση στα Βραβεία Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG (2009) στον τομέα Διαχείριση της Απόδοσης, των Αποδοχών και Παροχών που προσφέρει στο ανθρώπινο δυναμικό.
Διεύθυνση: 
Θεοτοκοπούλου 4 & Αστροναυτών, Μαρούσι 151 25, Αθήνα
Τηλέφωνο: 
+30 (210) 6871500, 8001168000 (χωρίς χρέωση)
Φαξ: 
+30 (210) 6847 968

Baxter

H ΜΠΑΞΤΕΡ ΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε το 1990, εδρεύει στο Νέο Ηράκλειο (οδός Μετσόβου 3) και αποτελεί θυγατρική των Baxter Health Care Limited και Βaxter – World Trade Corporation. Με τα παγκόσμια κεντρικά της γραφεία στο Deerfield-Chicago των ΗΠΑ και περιφερειακά κεντρικά της γραφεία στη Ζυρίχη, στην Ελβετία, η Baxter είναι μια παγκόσμια, πολλαπλών δραστηριοτήτων εταιρεία προϊόντων υγειονομικής περίθαλψης, η οποία αναπτύσσει, παρασκευάζει και διαθέτει στην αγορά προϊόντα που σώζουν και συντηρούν τις ζωές ανθρώπων που πάσχουν από αιμορροφιλία, διαταραχές του ανοσοποιητικού συστήματος, καρκίνο, λοιμώδεις νόσους, νεφρική νόσο, τραύμα και άλλες χρόνιες και οξείες παθήσεις.
Γενικός Διευθυντής: Γεώργιος Μελάς
Αριθμός εργαζομένων (31/12/2010): 80
Κύκλος Εργασιών (31/12/2010): 63.356.000 €
Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε τρεις τομείς:
  • Ο τομέας του BioScience, παράγει ανασυνδυασμένες πρωτεΐνες και πρωτεΐνες με βάση το πλάσμα, άλλα βιοφαρμακευτικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων βιοχειρουργικών προϊόντων και εμβολίων.
  • Ο τομέας του Medication Delivery, παρέχει ενδοφλέβια διαλύματα και εξειδικευμένα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για αναπλήρωση υγρών, αναισθησία, σίτιση, αντιμετώπιση του άλγους, αντιβιοτική θεραπεία και χημειοθεραπεία.
  • Ο τομέας του Renal, αναπτύσσει φάρμακα και ιατρικές συσκευές για τη θεραπεία ασθενών με οξεία νεφρική ανεπάρκεια ή νεφρική ανεπάρκεια τελικού σταδίου .
ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ
Το όραμα της Baxter είναι:
  • να αποτελεί επίλεκτο συνεργάτη στη βελτίωση της ποιότητας και της πρόσβασης στην υγειονομική περίθαλψη
  • να είναι πρωτοπόρος στον τομέα της επιστήμης και της τεχνολογίας
  • να είναι ο ηγέτης των αγορών μας
  • να αποτελεί επένδυση υψηλής ποιότητας
  • να αποτελεί ικανοποιητικό χώρο εργασίας και εξέλιξης
  • να είναι ένα κοινωνικά υπεύθυνο μέλος της κοινωνίας μας
Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΜΑΣ
Η κουλτούρα της εταιρείας στηρίζεται σε μια βάση εργαζομένων που έχουν πάθος:
  • να καινοτομούν και να δίνουν λύσεις
  • να φέρουν προσωπική ευθύνη για τα αποτελέσματα
  • να ενεργούν πάντα με εντιμότητα
  • να μαθαίνουν και να βελτιώνονται διαρκώς
  • να δείχνουν αδιαπραγμάτευτη αφοσίωση όσον αφορά την ποιότητα
  • να επικεντρώνονται ακατάπαυστα σε ταχείες και πειθαρχημένες δραστηριότητες και να σέβονται τις ποικίλες συνεισφορές όλων.
ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
  • φιλοσοφία βασισμένη σε αξίες
  • ένθερμη ομάδα με μεγάλο ταλέντο και εξειδίκευση
  • εκτενής παγκόσμια παρουσία και ευρύ δίκτυο
  • διεθνή εμπορικά σήματα που απολαμβάνουν εκτίμησης στη βιομηχανία
  • σημαντικές παγκόσμιες δυνατότητες παρασκευής, διανομής και πώλησης
  • ισχυρές σχέσεις με ασθενείς και πελάτες
  • επιστημονική και τεχνολογική εξειδίκευση
Διεύθυνση: 
Μετσόβου 3, Τ.Κ. 141 21, Νέο Ηράκλειο
Τηλέφωνο: 
+30 (210) 2880 000
Φαξ: 
+30 (210) 9959 820
Eπιπλέον στοιχεία: 
Φαρμακευτικά προϊόντα, Βιολογικά προϊόντα, Ιατροτεχνολογικά Βοηθήματα
Εταιρείες που αντιπροσωπεύει: 
Baxter International Inc, Baxter AG, Clintec Parenteral, Bieffe Medital
  

Bayer

Διεύθυνση: 
Σωρού 18-20, 151 25 Μαρούσι
Τηλέφωνο: 
+30 (210) 6187 500
Φαξ: 
+30 (210) 6187 521
Εταιρείες που αντιπροσωπεύει: 
BAYER A.G.

BENNETΤ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ Α.Ε.

Διεύθυνση: 
Αγ. Κυριακής 20, 145 61 ΚΗΦΙΣΙΑ
Τηλέφωνο: 
210 62 54 630
Φαξ: 
210 62 02 305


Boehringer Ingelheim Ελλάς

Ο όμιλος εταιριών Boehringer Ingelheim
Η φαρμακευτική εταιρία Boehringer Ingelheim ιδρύθηκε το 1885 στο Ingelheim της Γερμανίας.
Οι τομείς στους οποίους παραδοσιακά δραστηριοποιείται είναι η αντιμετώπιση και η θεραπεία παθήσεων του αναπνευστικού, καρδιαγγειακού και μυοσκελετικού συστήματος, καθώς και διαταραχών του ουροποιητικού και του κεντρικού νευρικού συστήματος, ενώ διαθέτει και αντιρετροϊκά φάρμακα.  Επιπρόσθετα, τα τελευταία χρόνια διεξάγει έρευνα στις θρομβοεμβολικές, καρδιομεταβολικές και ογκολογικές παθήσεις, με στόχο να προσφέρει φάρμακα υψηλής θεραπευτικής αξίας. Παράλληλα, είναι πρωτοπόρος και στον τομέα των Μη Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων (OTC), και συγκεκριμένα για ανακούφιση από τα συμπτώματα του αναπνευστικού, για γαστρεντερικές παθήσεις και για την καρδιαγγειακή πρόληψη, τη στοματική υγιεινή και τα συμπληρώματα διατροφής.
Σήμερα, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 20 μεγαλύτερες φαρμακευτικές επιχειρήσεις διεθνώς με 142 θυγατρικές και απασχολεί πάνω από 41.500 άτομα.  Φέτος γιορτάζει την 125η επέτειο από την ίδρυσή της και παραμένει αφοσιωμένη στη δέσμευση για περισσότερη υγεία.
Boehringer Ingelheim Ελλάς
Η Boehringer Ingelheim Ελλάς ΑΕ ιδρύθηκε το 1966.
Το 1975 εγκαινιάστηκε η βιομηχανική μονάδα παραγωγής στο Κορωπί της Αττικής, θέτοντας νέα δεδομένα στo βιομηχανικό τομέα της χώρας. Η συνολική διαμόρφωση του χώρου του εργοστασίου έχει τιμηθεί με το πρώτο βραβείο από το Υπουργείο Πολιτισμού για αρμονική προσαρμογή της μονάδας στο φυσικό περιβάλλον.
Η Boehringer Ingelheim Ελλάς είναι η μοναδική πολυεθνική φαρμακευτική εταιρία που διατηρεί δική της βιομηχανική μονάδα παραγωγής στην Ελλάδα, με σημαντική  δραστηριότητα και στον τομέα των εξαγωγών.  Η μονάδα παραγωγής τροφοδοτεί όχι μόνο την ελληνική αγορά αλλά και τις αγορές πλέον των 45 χωρών, μεταξύ των οποίων όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Αν. Ευρώπης, τις Βαλκανικές χώρες, τις χώρες της Β. Αφρικής και της Μ. Ανατολής.
Η εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρίας αντιστοιχεί στο 53% του κύκλου εργασιών της και είναι ιδιαίτερης σημασίας όχι μόνο για την ίδια, αλλά και για ολόκληρη τη χώρα, καθώς αντιπροσωπεύει περίπου το 1% των συνολικών εξαγωγών της Ελλάδας.
Η εταιρεία απασχολεί 390 εργαζόμενους και βασίζεται σε μία σύγχρονη και αποτελεσματική δομή.  Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελείται από κορυφαίους επιστήμονες και επαγγελματίες του χώρου που διαθέτουν την απαιτούμενη μόρφωση και εμπειρία ώστε να υλοποιούν τους στόχους και να προάγουν το όραμά της.
Με κύκλο εργασιών που ανέρχεται στα 267 εκατομμύρια ευρώ για το 2009, η Boehringer Ingelheim Ελλάς κατέχει τη 10η θέση στις πωλήσεις με μερίδιο αγοράς 2,7%.
Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Boehringer Ingelheim Ελλάς είναι ο
κ. Κωνσταντίνος Οικονόμου.


Διεύθυνση: 
Ελληνικού 2 167 77 Ελληνικό Αθήνα
Τηλέφωνο: 
+30 (210) 8906 300
Φαξ: 
+30 (210) 8983 207
Eπιπλέον στοιχεία: 
Υπεύθυνος Επικοινωνίας για θέματα Internet: Αντώνης Θεοδωρίδης 

Bristol-Myers Squibb A.E.

Έτος Ιδρύσεως: 1961
Γενικός Διευθυντής: Pervaiz Ahmed
Διακρίσεις/Βραβεία: Best Workplace 2007/2008/2009, Best Workplace Europe 2009/2010, Credibility Special Award 2009
Προϊόντα: Η Bristol-Myers Squibb αναπτύσσει και παρέχει καινοτόμα φάρμακα για την αντιμετώπιση ασθενειών όπως ο καρκίνος, οι καρδιαγγειακές νόσοι, ο διαβήτης, το HIV/AIDS, η ρευματοειδής αρθρίτιδα, ο ιός της χρόνιας ηπατίτιδας Β και οι ψυχιατρικές διαταραχές.

H αποστολή μας
Η ανακάλυψη, ανάπτυξη και παροχή καινοτόμων φαρμάκων που συμβάλλουν στην αποτελεσματική αντιμετώπιση σοβαρών ασθενειών.
Η Δέσμευσή μας
Στους ασθενείς και πελάτες μας, στους εργαζόμενους, στην παγκόσμια κοινότητα, στους μετόχους, στο περιβάλλον και τους λοιπούς εταίρους δεσμευόμαστε να κάνουμε πράξη την πεποίθησή μας πως το ανεκτίμητο συστατικό κάθε προϊόντος είναι η ακεραιότητα του κατασκευαστή του. Λειτουργούμε με αποτελεσματική διοίκηση και υψηλά πρότυπα ηθικής συμπεριφοράς. Επιδιώκουμε τη διαφάνεια και το διάλογο με τους εταίρους ώστε να κατανοούμε καλύτερα τις ανάγκες τους. Δεσμευόμαστε να επιτελούμε το χρέος μας όσον αφορά στην οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα και το ίδιο ζητάμε από τους συνεργάτες και προμηθευτές μας.
Στους ασθενείς και πελάτες μας
Δεσμευόμαστε στην επιστημονική αριστεία και την επένδυση στη βιοφαρμακευτική έρευνα και ανάπτυξη, ώστε να παράγουμε καινοτόμα και υψηλής ποιότητας φάρμακα που απαντούν σε θεραπευτικές ανάγκες ασθενών με σοβαρές ασθένειες. Εφαρμόζουμε επιστημονική αυστηρότητα για να παράγουμε κλινικά και οικονομικά οφέλη μέσω των φαρμάκων μας που βελτιώνουν τις ζωές των ασθενών. Επιδιώκουμε οι πληροφορίες για τα φάρμακά μας να είναι άμεσα διαθέσιμες.
Στους εργαζόμενούς μας
Υποστηρίζουμε τη διαφορετικότητα και την πολυσυλλεκτική κουλτούρα του ανθρώπινου δυναμικού. Η υγεία, η ασφάλεια, η επαγγελματική ανάπτυξη, η ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και η αντιμετώπιση των εργαζομένων μας με σεβασμό αποτελούν ύψιστες προτεραιότητές μας.
Στην παγκόσμια κοινότητα
Ενεργούμε ως ευσυνείδητοι πολίτες ώστε να βελτιώνουμε την υγεία και να προάγουμε τη βιώσιμη ανάπτυξη στις κοινωνίες μας.
Στους μετόχους μας
Επιδιώκουμε να έχουμε υψηλή απόδοση και μετοχική αξία. 
Στο περιβάλλον
Υποστηρίζουμε τη διατήρηση του φυσικού πλούτου και στοχεύουμε στη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματός μας.
Διεύθυνση: 
Αττικής 49-53 & Προποντίδος 2, Τ.Θ. 63883, 152 35, Βριλήσσια
Τηλέφωνο: 
+30 (210) 6074300 & 400
Φαξ: 
+30 (210) 6074370 & 330
Εταιρείες που αντιπροσωπεύει: 
Bristol-Myers Squibb International Corporation


Cana

Διεύθυνση: 
Λεωφ. Ηρακλείου 446 141 22 Ηράκλειο
Τηλέφωνο: 
+30 (210) 2883 300
Φαξ: 
+30 (210) 2883 202
Eπιπλέον στοιχεία: 
Cana has its own manufacturing plant
Εταιρείες που αντιπροσωπεύει: 
3M Health Care Ltd, Sara - Lee (Inco), Seven Seas Ltd., AstraZeneca Pharmaceuticals, Nestle Infant Nutrition, Zeneca Hellas, Molecular Products Ltd. 

Chiesi Hellas AΕΒΕ

Έτος Ιδρύσεως: 1998
Διευθύνων Σύμβουλος: Γιώργος Μουτουσίδης
Αριθμός εργαζομένων: (31/12/2010) 60 άτομα
Κύκλος εργασιών: € 10.948.216,61 (Ισολογισμός του 2009)

Η Chiesi Hellas είναι θυγατρική της Ιταλικής πολυεθνικής φαρμακευτικής εταιρείας Chiesi SpA, που εδρεύει στην Πάρμα, με πλούσιο ερευνητικό έργο και καινοτόμα σκευάσματα ιδιαίτερα στον τομέα των αναπνευστικών παθήσεων. Η εφαρμογή νέων τεχνολογιών, όπως η modulate technology, η βραβευμένη με Nobel Χημείας Host-Guest technology, και η έρευνα νέων μορίων μέσα από τα σκευάσματα της Chiesi δίνουν σύγχρονες και αξιόπιστες λύσεις σε σοβαρές παθήσεις, όπως το άσθμα, την χρόνια πνευμονοπάθεια, την κυστική ίνωση, την αναπνευστική δυσχέρεια των νεογνών, την υπέρταση.
Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η Chiesi Hellas έφτασε σήμερα να αποτελεί μία εταιρεία, με δυναμική παρουσία στην Ελληνική Φαρμακευτική αγορά, με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και πολλά υποσχόμενη για το μέλλον.
Η βασική φιλοσοφία της Chiesi εστιάζεται σε τρεις άξονες:
  • Καινοτόμα και αξιόπιστα σκευάσματα
  • Διαφανείς διαδικασίες προώθησης με απόλυτο σεβασμό στο λειτούργημα του ιατρού
  • Στελέχη με υψηλό βαθμό εκπαίδευσης, σε ένα ανθρώπινο εργασιακό περιβάλλον, που προσφέρει πίστη, σιγουριά και προοπτική
Η Chiesi Hellas επενδύει στους ανθρώπους της, στηρίζεται σ’ αυτούς και τους στηρίζει. Αντιλαμβάνεται τις νέες προκλήσεις που δημιουργεί η αγορά και με συνεχή εκπαίδευση διευρύνει το γνωστικό τους επίπεδο και βελτιώνει τις δεξιότητές τους.
Το όραμα της Διοίκησης της Εταιρείας είναι να δημιουργήσει και να διατηρεί μια ομάδα από ανθρώπους υψηλού επιπέδου που να καμαρώνουν γι’ αυτό που κάνουν, για ότι πετυχαίνουν και να χαρακτηρίζονται από επαγγελματισμό, διάθεση για υλοποίηση απαιτητικών στόχων, ευγένεια και ήθος.
Αναγνωρίζοντας την ευθύνη της εταιρείας απέναντι στην κοινωνία και τους ανθρώπους, επενδύουμε και υποστηρίζουμε την επιμορφωτική εξέλιξη των επιστημόνων υγείας, στηρίζουμε προγράμματα εκσυγχρονισμού του συστήματος υγείας, είμαστε υποστηρικτικά δίπλα σε ομάδες ασθενών με χρόνιες ή ανίατες ασθένειες.
Διεύθυνση: 
Κ. Καραμανλή 89, 15125 Μαρούσι
Τηλέφωνο: 
+30.210.617.97.63 - 66
Φαξ: 
+30.210.617.97.86
Eπιπλέον στοιχεία: 
Υπεύθυνος Επικοινωνίας για θέματα Internet: Θεόδωρος Πριόνας

CSL Behring Hellas Μ.Ε.Π.Ε.

Έτος Ιδρύσεως: 2003
Γενικός Διευθυντής: Ανδρέας Χριστοδούλου
Αριθμός εργαζομένων: 15
Κύκλος Εργασιών (30/06/2010): 38.970.000 €
CSL Behring is a subsidiary of CSL Limited, a biopharmaceutical company, which operates worldwide from its headquarters in Melbourne, Australia.
CSL Behring is a global leader in the plasma protein biotherapeutics industry. We research, develop, manufacture and market biotherapies that are used to treat serious and rare conditions. Users of our therapies rely on them for their quality of life and, in many cases, for life itself.
Our commitment to saving lives and improving the quality of life for people with serious and rare conditions is evident in everything we do. Whether we are manufacturing and marketing safe and effective products or researching and developing innovative biotherapies, we are first and foremost focused on fulfilling our customers’ needs.
Our life-saving biotherapies are indicated for the treatment of serious and rare conditions. These conditions include coagulation (bleeding) disorders such as haemophilia and von Willebrand disease, immune deficiencies and genetic emphysema (inherited respiratory disease). Biotherapies are also used in critical care settings to treat shock, sepsis and severe burns, during cardiac surgery and for wound healing. In addition, biotherapies are used to prevent haemolytic disease in the newborn resulting from Rh factor incompatibilities.
Our products are produced at facilities in Bern, Switzerland; Marburg, Germany; and Kankakee, Illinois, in accordance with international safety and quality standards. The company also operates CSL Plasma, one of the world’s largest plasma collection networks throughout the United States and Germany. CSL Behring employs more than 9,000 people in 19 countries.
We are passionate about safety, quality and the customers we serve. Our extensive research and development and range of support services demonstrate our ongoing commitment to all people who rely on our products.
CSL Behring and our parent company, CSL Limited, continue to build on a long legacy of innovation in patient care. CSL Behring traces its beginnings to the 1904 founding of Behringwerke, a company established by Emil von Behring, the first recipient of the Nobel Prize in Medicine. In 1916 our parent company, CSL Limited, was founded to supply vaccines to the people of Australia. During the 20th century, leading companies came together to form CSL Behring. For more than 60 years, we have specialized in providing plasma therapies to improve the quality of life for people with rare and serious diseases worldwide.
Διεύθυνση: 
Χατζηγιάννη Μέξη 5, 11528 Αθήνα
Τηλέφωνο: 
+30 210 7255660,1
Φαξ: 
+30 210 7255663

Elpen

Διεύθυνση: 
Λεωφ. Μαραθώνος 190 09 Πικέρμι-Αττικής
Τηλέφωνο: 
+30 (210) 6039 327
Φαξ: 
+30 (210) 6039 300
Eπιπλέον στοιχεία: 
Elpen has its own manufacturing plant.

FAMAR S.A.

Διεύθυνση: 
Αγ.Δημητρίου 63, 174 56, Άλιμος
Τηλέφωνο: 
+30 210 98 98 500
Φαξ: 
+30 210 98 88 800
Email: 
info@famar.gr
Eπιπλέον στοιχεία: 
Ενημερωτικό υλικό εντός του επισυναπτόμενου αρχείου
Αρχείο jpg (2,1MB)



Ferring

Διεύθυνση: 
Γκύζη 3 15125 Μαρούσι
Τηλέφωνο: 
+30 (210) 6843449
Φαξ: 
+30 (210) 6844721
Eπιπλέον στοιχεία: 
Υπεύθυνος Επικοινωνίας για θέματα Internet



Faran Laboratories

Διεύθυνση: 
Αχαίας και Τροιζηνίας, 145 64 Ν. Κηφισιά Αθήνα
Τηλέφωνο: 
+30 (210) 6269 200
Φαξ: 
+30 (210) 8071 688
Eπιπλέον στοιχεία: 
Υπεύθυνη επικοινωνίας για θέματα Internet: Ελένη Χουρμέντη
Εταιρείες που αντιπροσωπεύει: 
Acraf, Berna Biotech, Bruschettini, Infai GmbH, Rottapharm Ltd, Meiji Seika Kaisha Ltd, Norgine Ltd, Laboratoires Besins International, Tillotts AG, Fidia Farmaeutici S.p.A, Ibsa Institut Biochimique S.A., PH&T S.p.A., Resource Medical, Ricerfarma S.r.l., TRB Chemedica International, Euroresearch S.r.l., Gambro Renal Products, Hexal A/S

Fresenius Kabi Hellas Α.Ε.Ε.

Διεύθυνση: 
Μεσογείων 354 153 41 Αγ. Παρασκευή
Τηλέφωνο: 
+30 (210) 6542 909
Φαξ: 
+30 (210) 6548 909
Εταιρείες που αντιπροσωπεύει: 
Fresenius Kabi AG


Galderma Ελλάς Α.Ε.

Διεύθυνση: 
Λεωφ. Πεντέλης 37Α , 152 35 , Βριλήσσια-ΑΤΤΙΚΗ
Τηλέφωνο: 
210 81 04 190
Φαξ: 
210 81 04 194
Εταιρείες που αντιπροσωπεύει: 
Galderma 

Galenica

Διεύθυνση: 
Ελευθερίας 4, 145 64 Κηφισιά
Τηλέφωνο: 
+30 (210) 5281 700
Φαξ: 
+30 (210) 5245 939
Eπιπλέον στοιχεία: 
Galenica has its own manufacturing plant.
Εταιρείες που αντιπροσωπεύει: 
ALMIRALL (Ισπανία), RECORDATI (Ιταλία), AXCAN (Καναδάς), SANOFI (Γαλλία), BIOPROJET (Γαλλία), UNITED THERAPEUTICS (U.S.A.), URIACH (Ισπανία), BIO PRODUCTS LABORATORY ( B.P.L.) (Αγγλία), DOMPÉ (Ιταλία), DR. FALK PHARMA (Γερμανία), FERRER PHARMA (Ισπανία), GEBRO PHARMA (Αυστρία), HELSINN (Ελβετία), LABORATORIOS LESVI (Ισπανία), ΕiSAi (Ιαπωνία), MERCK KgaA (Γερμανία), NOVARTIS (Ελβετία) 

GE Healthcare

Διεύθυνση: 
Σωρού 8-10 151 25 Μαρούσι
Τηλέφωνο: 
+30 (210) 8930600
Φαξ: 
+30 (210) 9625931

Genzyme Ελλάς ΕΠΕ

Έτος Ιδρύσεως: 2005
Γενικός Διευθυντής: Αριστείδης Κυπραίος
Αριθμός εργαζομένων (31/12/2009): 45
Κύκλος Εργασιών (φάρμακα) ή και ιατροτεχνολογικά προϊόντα (31/12/2009): 28 εκ ευρώ

«Με δέσμευση και σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη»

Εταιρικό προφίλ
Η Genzyme αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στο χώρο της βιοτεχνολογίας με σκοπό την ανακάλυψη θεραπειών και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων με σοβαρές νόσους. Από το 1981 που ιδρύθηκε εξελίχθηκε σε μια εταιρεία με περισσότερους από 10.000 εργαζομένους παγκοσμίως, διαθέτοντας 70 παραρτήματα σε 30 χώρες, με ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων και με έντονη κοινωνική δράση. Κατέχει ηγετική θέση στην ανάπτυξη και εφαρμογή των πιο προηγμένων επιστημονικών τεχνολογιών. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της είναι διαθέσιμα σε περισσότερες  από 90 χώρες και είναι επικεντρωμένες στη θεραπεία ενός μεγάλου αριθμού παθήσεων, καλύπτοντας τομείς όπως τα νοσήματα του μεταβολισμού, η αιματολογία -ογκολογία, η ορθοπαιδική και η νεφρολογία.
Η Genzyme, μέσω της διάθεσης πρωτοποριακών προϊόντων, όπως οι πρωτεΐνες/ένζυμα, τα πολυμερή, τα μονοκλωνικά και πολυκλωνικά αντισώματα, έχει συμβάλλει σημαντικά στην αλλαγή της φιλοσοφίας της θεραπευτικής προσέγγισης του ασθενούς.
Η Genzyme Hellas ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2005 ακολουθώντας τα σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα και αποτελείται από ένα απόλυτα καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό στον τομέα της βιοτεχνολογίας.
Θεραπευτικές κατηγορίες
Στην Ελλάδα, η Genzyme παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες για γενετικές ασθένειες γνωστές ως Αθροιστικά Λυσοσωμικά Νοσήματα (Νόσος Gaucher, Fabry , Pompe, MPS I). Πρόκειται για σπάνιες παθήσεις που τυπικά προσβάλλουν λιγότερα από 5 ασθενείς στα 10.000 άτομα παγκοσμίως και γι’ αυτό το λόγο χαρακτηρίζονται «σπάνιες». Ειδικά για τη νόσο Gaucher βρίσκεται σε τελική προετοιμασία ένα νέο μόριο (eliglustat tartrate) με πρωτοποριακό μηχανισμό δράσης (θεραπεία από το στόμα) που έρχεται να συμπληρώσει την ήδη υπάρχουσα θεραπεία Ενζυμικής Υποκατάστασης.
Στο χώρο της νεφρολογίας, η Genzyme παρέχει θεραπεία ελέγχου του φωσφόρου σε ασθενείς που πάσχουν από χρόνια νεφρική νόσο και βρίσκονται είτε σε εξωνεφρική κάθαρση είτε στο προτελικό στάδιο.
Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο πεδίο της αιματολογίας - ογκολογίας εστιάζοντας στη θεραπεία πολλών αιματολογικών κακοηθειών (οξείες κ χρόνιες λευχαιμίες, λέμφωμα & μυέλωμα) ή άλλων αιματολογικών νοσημάτων (απλαστική αναιμία) αλλά και συμπαγών όγκων όπως του καρκίνου του θυρεοειδούς.
Παράλληλα παραμένει σταθερά προσηλωμένη στον τομέα των μεταμοσχεύσεων (συμπαγών οργάνων & μυελού οστών) με προϊόντα που αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο απόρριψης μοσχεύματος ή την οξεία & χρόνια νόσο του μοσχεύματος έναντι του ξενιστή (GVHD).
Στον δε τομέα της Βιοχειρουργικής, η εταιρεία διαθέτει μια σειρά πρωτοποριακών προϊόντων για την αντιμετώπιση ορθοπαιδικών παθήσεων όπως η οστεοαρθρίτιδα και τα ελλείμματα του αρθρικού χόνδρου), της γενικής χειρουργικής (πρόληψη εμφάνισης χειρουργικών συμφύσεων) και της πλαστικής χειρουργικής (αντιμετώπιση σοβαρών εγκαυ¬ματικών βλαβών).
Η  δραστηριότητα της εταιρείας στην Ελλάδα επεκτάθηκε και στο χώρο των καρδιαγγειακών παθήσεων και ειδικά σε ασθενείς που πάσχουν από οικογενή  υπερχοληστερολαιμία.
Πρόσφατα ολοκληρώθηκε κλινική μελέτη φάσης ΙΙΙ ενός υποσχόμενου υπολιπιδαιμικού παράγοντα, το mipomersen, ο οποίος δρα με βάση το μηχανισμό πρότυπης τεχνολογίας (antisense) δείχνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα.
Επιπλέον η Genzyme αναμένεται να παίξει πρωταρχικό ρόλο στην αντιμετώπιση της πολλαπλής σκλήρυνσης με ένα ιδιαίτερο αποτελεσματικό μόριο που υπόσχεται ελπιδοφόρα αποτελέσματα. Το μονοκλωνικό αντίσωμα alemtuzumab, φάρμακο γνωστό ως τώρα για τη θεραπεία της χρόνιας λεμφοκυτταρικής λευχαιμίας, έχει δείξει ελπιδοφόρα αποτελέσματα σε διαφορετική δοσολογία στην αγωγή της διαλείπουσας/υποτροπιάζουσας πολλαπλής σκλήρυνσης.

Διακρίσεις - Βραβεύσεις
Η Genzyme Corp, βρίσκεται στην 3η θέση ανάμεσα σε 500 εταιρείες, σύμφωνα με την έρευνα του έγκυρου περιοδικού "Science" σε περισσότερους από 4.000 αναγνώστες για το έργο της στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Tο 2009 τιμήθηκε με το Εθνικό Μετάλλιο Τεχνολογίας, την ανώτατη διάκριση στις ΗΠΑ για την επιστημονική καινοτομία. Τα κεντρικά γραφεία της Genzyme στο Cambridge της Μασαχουσέτης συμπεριλαμβάνονται στο δείκτη Dow Jones Sustainability Index  και συγκαταλέγονται μεταξύ των κτιρίων των ΗΠΑ με τις πιο αξιόπιστες περιβαλλοντικές προδιαγραφές, χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές τεχνολογίες για την εξοικονόμηση ενέργειας και ύδατος. Κατέχουμε ηγετική θέση στον τομέα της μείωσης λυμάτων και της ανακύκλωσης σε όλες τις εγκαταστάσεις μας διεθνώς και αυτή η προσπάθεια θα παραμείνει προτεραιότητά μας καθώς συνεχίζουμε να διευρύνουμε τη διεθνή επιχειρηματική δραστηριότητά μας.
Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Πέραν της δωρεάν χορήγησης φαρμάκων και της δημιουργίας αξιόπιστων συστημάτων υγειονομικής περίθαλψης στις αναπτυσσόμενες χώρες, η Genzyme, σε συνεργασία με ΜΚΟ,, όπως η Πρωτοβουλία  HAND «Ανθρωπιστική Αρωγή για τα Παραμελημένα Νοσήματα», συνδράμει στη δημιουργία θεραπευτικών προσεγγίσεων για νοσήματα, όπως η ελονοσία και η νόσος του ύπνου, που συνεχίζουν να μαστίζουν τις συγκεκριμένες χώρες.
Επιπλέον, η Genzyme συνεργάζεται και επενδύει σε πληθώρα κοινωνικών προγραμμάτων, με στόχο τη δημιουργία ισχυρών δεσμών συνεργασίας με τοπικές δημόσιες σχολές, μη κερδοσκοπικούς φορείς και οργανισμούς αγροτικής ανάπτυξης, με έμφαση στην επιστημονική εκπαίδευση και σε ζητήματα υγείας.
H διαφάνεια,τα υψηλά πρότυπα εταιρικής ευθύνης και η εναρμόνιση με τους κώδικες δεοντολογίας, διέπουν τις δραστηριότητες μας. Επενδύουμε σε συνεργασίες που προάγουν τον εθελοντισμό συμμετέχοντας σε δράσεις του τομέα κοινωνικής πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τη δωρεάν παροχή υπηρεσιών και γραμματειακής υποστήριξης στη μη κυβερνητική οργάνωση PRAKSIS που σκοπό έχει τη δημιουργία, εφαρμογή και υλοποίηση προγραμμάτων ανθρωπιστικής δράσης με στόχο την εκπαίδευση εθελοντών σε θέματα καταπολέμησης κοινωνικών οικονομικών και πάσης φύσεως αποκλεισμών κτλ., ως υποστηρικτές στο πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής στην ακριτική Ελλάδα  που πραγματοποίησε το σωματείο Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής "Ανοιχτή Αγκαλιά" , σε δράσεις και συμμετοχή των εκδηλώσεων  του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου «Αγκαλιάζω»   καθώς και με δωρεές σε μη κυβερνητικούς – κερδοσκοπικούς οργανισμούς
Το όραμα της βασίζεται στην αρχή «Με δέσμευση και σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη».


Διεύθυνση: 
Λ.Βουλιαγμένης 599, 164 52, Aργυρούπολη
Τηλέφωνο: 
+30 (210) 9949270-80-90
Φαξ: 
+30 (210) 9944062


GlaxoSmithKline α.ε.β.ε.

Έτος Ιδρύσεως: 1971
Διευθύνων Σύμβουλος: Γ. Κατζουράκης
Αριθμός εργαζομένων (31/12/2009): 414
Κύκλος Εργασιών (φάρμακα και προϊόντα φροντίδας υγείας (31/12/2009): € 298,4 εκατ.
Διακρίσεις/Βραβεία: Best Workplaces 2010

Με ηγετική θέση διεθνώς ανάμεσα στις φαρμακευτικές εταιρείες με φάρμακα ιδίας έρευνας και ανάπτυξης, η GlaxoSmithKline κατέχει το 5,3% της παγκόσμιας φαρμακευτικής αγοράς. Η GSK παγκοσμίως έχει θέσει στρατηγικές προτεραιότητες με στόχο την υψηλή ανάπτυξη, το χαμηλό επενδυτικό κίνδυνο και τη βελτιωμένη οικονομική απόδοση.
To 2009, η GSK προέβη σε συμφωνία με την Pfizer για την δημιουργία μιας νέας παγκοσμίως πρωτοποριακής εταιρίας, της ViiV Healthcare, εστιασμένης στην έρευνα, ανάπτυξη και κυκλοφορία φαρμάκων κατά του ιού HIV. Την ίδια χρονιά, η GSK εξαγόρασε την εταιρία Stiefel Laboratories, με στόχο την δημιουργία μιας νέας διεθνούς κλίμακας εταιρίας, εστιασμένης σε δερματολογικά προϊόντα.
Στην Ογκολογία, η GSK επενδύει σε ένα μεγάλο πρόγραμμα κλινικής έρευνας για υποστηρικτικές θεραπείες, χημειοθεραπείες και στοχευμένες θεραπείες, ευρισκόμενη στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για μετατροπή του καρκίνου από νόσο με συχνά δυσμενή πρόγνωση σε νόσο με χαρακτηριστικά χρόνιας πάθησης.
Με ηγετική θέση στον τομέα των εμβολίων, η GSK κατέχει το 23% της αγοράς εμβολίων παγκοσμίως (στοιχεία 2008), ενώ αποτελεί τον κύριο προμηθευτή εμβολίων της UNICEF. Στην Ελλάδα, η εταιρία διαθέτει 17 εμβόλια για την πρόληψη σημαντικών ασθενειών, όπως ο καρκίνος τραχήλου της μήτρας και η πνευμονιοκοκκική νόσος.
Η GSK επενδύει σημαντικά σε διεθνές και εγχώριο επίπεδο σε προγράμματα και δράσεις ευρύτερου κοινωνικού ενδιαφέροντος, υποστηρίζοντας ευάλωτες κοινωνικά ομάδες με ιδιαίτερη έμφαση στα παιδιά που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες. Το 2009 σε συνεργασία με το σύλλογο Φλόγα αναπτύξαμε ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα «Νοσηλεία στο Σπίτι» για παιδιά που πάσχουν από νεοπλασίες, στοχεύοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους (κάθε χρόνο περίπου 270 παιδιά διαγιγνώσκονται με καρκίνο). Το πρόγραμμα, βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή, όπου νοσηλευτές από το ογκολογικό τμήμα του «Αγλαϊα Κυριακού» και την ογκολογική κλινική του νοσοκομείου «Αγία Σοφία» πραγματοποιούν κατ’ οίκον επισκέψεις σε παιδιά που πάσχουν από νεοπλασίες και ζουν στην Αττική. Έως σήμερα έχουν διεξαχθεί περισσότερες από 3.000 επισκέψεις σε περίπου 150 παιδιά, βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα ζωής τους.


Διεύθυνση: 
Λ. Κηφισίας 266, 152 32 Χαλάνδρι
Τηλέφωνο: 
+30 (210) 6882 100
Φαξ: 
+30 (210) 6847 144, 6847 164

1 σχόλιο:

  1. Θέλετε να αυξήσετε τα μετρητά για το κόστος της υγειονομικής περίθαλψης ή χρέη πληρωμών ή σε κατάσταση οικονομικής βλάβης; Περιμένετε! Εξετάστε το ενδεχόμενο να πωλούν τα νεφρά σας ως επιλογή. Εάν επιθυμείτε να πουλήσετε τα νεφρά σας today.Message μας immediately.A νεφρών έχει αγοραστεί για ένα μέγιστο ποσό των $ 208,000.00US δολάρια. Το Εθνικό Ίδρυμα σήμερα αγοράζουν υγιή νεφρά. Το όνομά μου είναι ο Δρ Ρικ, είμαι Νεφρολόγος στο νεφρό Εθνική νοσοκομείο. Νοσοκομείο μας είναι ειδικευμένη στην Νεφρού Χειρουργική και εμείς επίσης να ασχοληθεί με την αγορά και τη μεταμόσχευση νεφρών με ένα ζωντανό ένα αντίστοιχο δότη. Βρισκόμαστε στην ινδική, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο, την Τουρκία, τις ΗΠΑ, τη Μαλαισία, τη Νότια Αφρική, κλπ Εάν σας ενδιαφέρει να πωλούν ή να αγοράζουν τα νεφρά, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail: doctorcollins3@gmail.com
    Ανάγκη Γνήσιο Δωρητές
    Αναμονή για αποκρίνεται σας ....
    Με τις καλύτερες ευχές ....
    Ο Δρ Collins

    ΑπάντησηΔιαγραφή